Heii mandag! Ny uke, nytt.. hjem? Forrige uke var kaotisk og frustrerende, mildt sagt. Vi hadde akkurat hentet hjem garderoben våres, og fått dato for henting av kjøkkenøya …og boom, samme kveld ble vi utsatt for en vannlekkasje. Ikke en liten en heller. Så heii, fra sofaen på Frogner House – her har vi bodd siden torsdag. Og sånn det ser ut til nå, så må vi bli her inntil 3-6 uker. Vi har iallefall fått reservert leiligheten opp til 6 uker, så får vi ta en uke om gangen, og krysse fingrene for at det går fortere enn forventet 🙂 Situasjonen vi befinner oss i er ekstremt kjedelig, men vi må jo bare gjøre det beste ut av det. Det viktigste er jo at det ordner seg til syvende og sist, selvom det satte oppussingsprosessen vår to, tre.. ti skritt tilbake!

Til tross for omstendighetene har helgen vært fin. Jeg har hatt besøk av en venninne, og det var godt for sjelen, heh. Oppdaget forresten for første gang et bakeri jeg ikke har lagt merke til før rett ved Solli, som hadde alle varianter av fersk bakst, croissanter, pizzasnurrer osv – og til en rimlig pris! Anbefales om du er i nærheten 🙂 (Husker selvsagt ikke hva det heter…)

Lillebroren min er på besøk hos oss i noen dager. Han fyller 18 år i dag, så i dag blir det digg mandagsmiddag, og masse digg! Så det blir kos! 🙂

Ha en fin mandag!