Hei og hopp! Nå er det mye som foregår om dagen. Med eksamen rett rundt hjørnet, og en leilighet som forhåpentligvis skal stå ferdig fredag denne uken – er det mer enn nok å tenke på. Oppbyggingen har gått veldig fort, heldigvis. For øyeblikket har vi en maler hjemme hos oss, som maler hele leiligheten hvit. Og resultatet blir så fint! På fredag får vi kjøkkenøya hjem, som vi håper å få satt opp innen 1.mai. For da må vi nemlig være ute av Frogner House, hvis alt går etter planen vel og merke. Ahhh, nå gleder jeg meg veldig til å komme hjem!

Forresten, er det noen som har noen fine interiør-nettsider å dele med meg? Jeg er i min egen lille «interiør-boble» om dagen, kanskje ikke så rart 🙂  Titter innom Pinterest og Room21 nesten daglig, men der stopper det litt opp. Er på utkikk etter et stuebord (helst marmor) og barstoler til kjøkkenøya. Jeg vet sånn ca hva jeg vil ha, jeg har bare ikke funnet det enda.

Ha en fin dag! 🙂