Heii! Ville bare titte innom og dele noen «favoritter» med dere igjen. Det har jeg ikke gjort siden sommeren, og det er iallefall sånne innlegg som gjør meg inspirert. Man får ofte noen favoritter i garderoben gjennom de forskjellige årstidene, og her er mine absolutte favoritter i januar;

  • En deilig strikkegenser er jo aldri feil. Kan man noen gang få nok av dette i skapet? Tror ikke det, nei 🙂 Falt for denne off-shoulderen i mørkegrå fra H&M (finnes i flere farger). Det er deilig å bytte ut høyhalset mot off-shoulder nå som det går mot våren (er det lov å si det i februar?..)
  • Tøfler fra Shepherd 🙂 Tøfler bruker jeg så og si hele året, men ekstra kos er det å tasse rundt i inne om vinteren. Disse er supergode og fine!

  • Disse hvite vottene 🙂 Jeg har lenge vært på utkikk etter ett par helt hvite votter til langrenn, nemlig. Så da jeg fant disse ble jeg superhappy. De er så søte! Kanskje ikke så praktisk med hvitt, men samme det 🙂 Votter fra Johaug!
  • Og helt til sist: Winterboots fra Inuikii! Disse har fått bein å gå på i år, heee he. Så mye snø i januar har vi vel ikke hatt på flere år? Det jeg liker med disse er at de ikke er så store og klumpete som mange andre vintersko.

Ha en fin tirsdag!