Godt nytt år, på etterskudd fra meg! 🙂

2017: har vært en berg-og-dalbane. Et utfordrende, men likevel et fint år. Avsluttet året på best tenkelig måte – avslappende dager på fjellet med Sindre. God mat, peiskos, skitur og det beste som finnes iblant: ingen internett og ingen dekning. Bare slappe av og nyte.

2018: Så mye forventninger, og så mye jeg har lyst til å gjøre og oppleve! Jeg vil gjøre mer av det som gjør meg glad og lykkelig. Takke mer «nei» til ting jeg ikke ønsker å gjøre – og da mener jeg å takke nei til litt dypere ting enn for eksempel å ta oppvasken, altså. Endringer i hverdagen, endringer i livet. Se for deg et veikryss: i dette veikrysset tar du et valg. Leder denne veien videre eller er det en blindvei? Stopper det her, eller vil dette gi deg en fin opplevelse eller reise videre? Akkurat dette scenarioet har jeg tenkt mye på. Det høres kanskje litt dypt ut, men det er jo disse valgene i hverdagen som vil gjøre deg lykkeligere. Meeeen, over til mine andre nyttårsforsetter:

NYTTÅRSFORSETTER 2018: Blogge mer. Spise sunnere. Ta i bruk Olympus Pen til bloggen. Reise. Lære meg å redigere i Lightroom. Stå masse på langrenn. Trene jevnlig. Prioritere de jeg bryr meg om enda mer. Stå opp tidlig når jeg har fri. Kjøpe enda flere kaktuser. Spise frokost hver dag. Utfordre meg selv til å gjøre noe jeg syns er skummelt. Lage blåskjell. Følge drømmene mine!